baglerrunden dokka 3dagersdopface

Vel gjennomført Dokka rundt 2016

Vi gratulerer Knut Sande/Oslostudentenes IK som vinner i Super Dokka og Anders Swift/CK Jarlsberg som vinner av Dokka Rundt. Fullstendig resultatliste finner du her.

Vi vil også takke alle som bidro med dugnads innsats til et vellykket Dokka Rundt i dag. Dette er en unnværlig støtte og bidrag til klubben, som gjør at vi kan lage sykkelritt og opprettholde høy aktivitet i klubben.
Vil også takke alle rytterne som syklet, for god trafikal adferd underveis i rittet, og velkommen tilbake neste år.

Dokka Rundt 3. september 2016

Dokka Rundt er TCKs høsttilbud til alle tursykkelister. Løypen er lett og morsom, og går i indre Vestfold. Løypeprofil her

Vi har 2 startpuljer, Dokka Rundt og Superdokka. Begge puljer kjøres i samme løype, men i Superdokka vil det være mer fart. Ved lav deltagelse vil puljene slåes sammen.

Rittet ble tidligere arrangert flere ganger på 70 og 80 tallet og ble svært populært. Når vi nå tar tråden opp igjen er det for vi har fått spørsmålet om et tilbud på slutten av sesongen når grunnlaget er godt for alle sykkelmosjonister.

Link til påmelding

Ritt Kontor:

Semsbyhallen, Sem-Tønsberg

Åpningstider: rittdagen fra kl. 09:00

Kommende aktiviteter

Ingen oppføringer er funnet

Aktivitetskalender

loader

TCK på Facebook

Landeveisgruppen

Landeveisgruppen

Aldersbestemte klasser år har i år trening på mandag med oppmøte Messeområdet. Nye syklister er hjertelig velkommen.

Kontakt: Per Bergsjø

terreng

Terrenggruppen

Gruppen skal ha et sportslig tilbud som er tilpasset den enkeltes ambisjoner og innsats gjennom hele året. Teknikk, styrke og utholdenhet skal prege treningen.

Kontakt: Hans Magne Holst 

Turgruppen

Turgruppen

Vi ønsker å gi et treningstilbud til deg som tursyklist. Oppmøte utenfor klubbhuset.Tilbudet innebefatter trening onsdager og søndager. Vi legger ut rute i forkant av treningene på Facebook

Kontakt: Hans Magne Holst