baglerrunden dokka 3dagersdopface

 

Alle er velkommen på treningene våre, uavhengig av eksisterende klubbmedlemsskap. Vi håper og oppfordrer sterkt til å stille i ny TCK-drakt på treningene. Nytt bestillingsvindu for tøy vil bli tydelig annonsert senere.

Litt avhengig av tiden på året og hvor mange som deltar på treningen så vil det variere hva som gjøres samlet og ikke. Hvis ikke veldig mange på søndagene vil ihvertfall lag B og C kjøre samme turen. På onsdagene vil Trimgruppa(A) kjøre for seg selv.

Søndagsturene vil forsøkes lagt opp slik at de som ønsker litt kortere tur kan svinge av underveis. Vi ønsker å understreke at vi alle er mosjonister og at vi gjør dette for moro skyld. Skal en søndagstur bli rolig og jevn er det vesentlig at det kjøres veldig rolig i bakkene og at man holder tråkket i nedoverbakkene. De som ligger foran har et betydelig ansvar. Og er man ikke i form avstår man fra å ta føringer eller tar korte føringer. På langturene er det er det beina som skal ha det jevnt og rolig. Ikke hastigheten.

 

TRENINGSTIDER

#

DAG

TID

OPPMØTE

VARIGHET

TYPE TRENING

A/B/C

Onsdag

18:00

Messehuset

2 timer

Rulleteknikk, tempointervall, litt fart

A/B/C

Søndag

10:00

Messehuset

3-4 timer

Jevn og rolig søndagstur

Kommende aktiviteter

Ingen oppføringer er funnet

Aktivitetskalender

loader

TCK på Facebook

Landeveisgruppen

Landeveisgruppen

Aldersbestemte klasser år har i år trening på mandag med oppmøte Messeområdet. Nye syklister er hjertelig velkommen.

Kontakt: Per Bergsjø

terreng

Terrenggruppen

Gruppen skal ha et sportslig tilbud som er tilpasset den enkeltes ambisjoner og innsats gjennom hele året. Teknikk, styrke og utholdenhet skal prege treningen.

Kontakt: Hans Magne Holst 

Turgruppen

Turgruppen

Vi ønsker å gi et treningstilbud til deg som tursyklist. Oppmøte utenfor klubbhuset.Tilbudet innebefatter trening onsdager og søndager. Vi legger ut rute i forkant av treningene på Facebook

Kontakt: Hans Magne Holst