baglerrunden dokka 3dagersdopface

IMG 3138

Christian Bergsjø har denne uka deltatt i junior NM 2017 i Stjørdal.

Fellesstart: søndag var det fellesstart i tøff løype, hvor det skulle kjøres 20 km x 6. Dette ble et knalltøft ritt, og med noen sykedager i forkant ble det ikke optimalt for Christian. Han ble nr 41 av ca 100 startende.
Tempo: torsdag var det individuell tempo, 30 km. Her kjørte Christian veldig bra han ble totalt 21, men 7 beste førsteårs junior. Han har gjort stor forbedring på tempo i år.
Gateritt: fredag var det gateritt i Levanger sentrum. En krevende teknisk løype med hele 12 svinger pr runde. 60 kvalifiserte stilte til start (begrenset antall). Her kjørte Christian på nytt veldig bra og ble ca. 22 totalt.

I sitt første NM har Christian vist at han har gjort store fremskritt. Dette lover bra for neste års junior NM i Sandefjord

Kommende aktiviteter

Ingen oppføringer er funnet

Aktivitetskalender

loader

TCK på Facebook

Landeveisgruppen

Landeveisgruppen

Aldersbestemte klasser år har i år trening på mandag med oppmøte Messeområdet. Nye syklister er hjertelig velkommen.

Kontakt: Per Bergsjø

terreng

Terrenggruppen

Gruppen skal ha et sportslig tilbud som er tilpasset den enkeltes ambisjoner og innsats gjennom hele året. Teknikk, styrke og utholdenhet skal prege treningen.

Kontakt: Hans Magne Holst 

Turgruppen

Turgruppen

Vi ønsker å gi et treningstilbud til deg som tursyklist. Oppmøte utenfor klubbhuset.Tilbudet innebefatter trening onsdager og søndager. Vi legger ut rute i forkant av treningene på Facebook

Kontakt: Hans Magne Holst