baglerrunden dokka 3dagersdopface

Feiringrittet 2017

Feiring

Vi gjorde rent bord under tempoen i Feiringrittet 17.09. Tinus Bergh Pedersen #1 M13-14 10 km, Christian Bergsjø #1 og Cedrik Bakke Christophersen #2, M junior 30 km. Gratulerer!

Kalas mila 2017

Kalasmila

Tinus, Cedrik og Christian deltok torsdag kveld på Kalas mila.
Det ble det tre nye personlige rekorder på 10 km. Dette er en rask løype, men mye trafikk ble til hinder for flere ryttere, bla. Christian. Alt i alt var gutta fornøyde med tider og arrangør Nittedal CK.

Tinus 17.10
Cedrik 14.40
Christian 13.26

Junior NM 2017

IMG 3138

Christian Bergsjø har denne uka deltatt i junior NM 2017 i Stjørdal.

Fellesstart: søndag var det fellesstart i tøff løype, hvor det skulle kjøres 20 km x 6. Dette ble et knalltøft ritt, og med noen sykedager i forkant ble det ikke optimalt for Christian. Han ble nr 41 av ca 100 startende.
Tempo: torsdag var det individuell tempo, 30 km. Her kjørte Christian veldig bra han ble totalt 21, men 7 beste førsteårs junior. Han har gjort stor forbedring på tempo i år.
Gateritt: fredag var det gateritt i Levanger sentrum. En krevende teknisk løype med hele 12 svinger pr runde. 60 kvalifiserte stilte til start (begrenset antall). Her kjørte Christian på nytt veldig bra og ble ca. 22 totalt.

I sitt første NM har Christian vist at han har gjort store fremskritt. Dette lover bra for neste års junior NM i Sandefjord

Christian Bergsjø kjørte inn til 2. plass i Ronde Van Berg

107 kilometer skulle sykles. 4 lange runder og 4 korte. Farten var høy fra start. Satt bra fremme i det store feltet. Det ble mye støting mot slutten. Måtte slippe feltet når det var ca. 2 km igjen. Kom ca 20-30 sekunder bak feltet. Det ble til slutt 2. plass i juniorklassen.

Ronde von Berg Christian

Flere artikler …

  1. Rapport fra Ringerike

Kommende aktiviteter

Ingen oppføringer er funnet

Aktivitetskalender

loader

TCK på Facebook

Landeveisgruppen

Landeveisgruppen

Aldersbestemte klasser år har i år trening på mandag med oppmøte Messeområdet. Nye syklister er hjertelig velkommen.

Kontakt: Per Bergsjø

terreng

Terrenggruppen

Gruppen skal ha et sportslig tilbud som er tilpasset den enkeltes ambisjoner og innsats gjennom hele året. Teknikk, styrke og utholdenhet skal prege treningen.

Kontakt: Hans Magne Holst 

Turgruppen

Turgruppen

Vi ønsker å gi et treningstilbud til deg som tursyklist. Oppmøte utenfor klubbhuset.Tilbudet innebefatter trening onsdager og søndager. Vi legger ut rute i forkant av treningene på Facebook

Kontakt: Hans Magne Holst