baglerrunden dokka 3dagersdopface

Tour de Hallingdal

image1

TCK jr Simen N. Svendsen og Christian Bergsjø, samt senior Iver Knotten (TCK/Joker), har denne helga deltatt i Tour de Hallingdal. Etapperittet var også med i Norges Cup - fem etapper på fire dager.

Iver vant tempoen overlegent med 21,5 sek, og fikk dermed sin første NC seier i senior klassen. Foruten tempoen kjørte han bra og var også aktivt med på de andre etappene. Iver ble nr. 7 sammenlagt. Gratulerer!

Simen har slitt med sykdom de siste ukene, men stilte til start. Han syklet inn til en sterk 5. plass på fellestart fredag. Ettersom han ikke følte seg helt i form, fullførte han ikke alle etappene.

Christian fortsetter sin fremgang. Han kjørte nye gode etapper og fikk fine erfaringer. Det ble litt tungt mot slutten, men han kom på 22. plass sammenlagt - nr. 3 av TeVeBu-juniorene.

Bildet over viser Christian og to ny TCK-venner fra Soon CK. Tobias og Anders Johannessen er svært gode terreng-ryttere. Tobias ble nr. 3 i Jr VM 2016. Tour de Hallingdal var deres første landeveisritt, og TCK måtte hjelpe Soon-gutta med hjul og rett girutveksling. Tobias vant klatre-etappen lørdag (delseier for TCK altså😊)
Hyggelig med nytt bekjentskap!

Link til resultater: http://live.eqtiming.no/37289?focusuid=#result

Seier til Simen i NC 3

Vi graulerer Simen Nordahl Svendsen med Seier i NC 3 på Jæren.

For de som ønsker å få med seg en oppsumering av rittet på Jæren, kan du se det her

Jæren sykkelfestival NC3 17

Seier i Belgia !

Sykkelsesong har for noen allerede kommet i gang. Simen Nordahl Svendsen har reist til Belgia og kjørt et 81,9 km langt ritt i Boutersem med et stort juniorfelt til start. Vi gratulerer Simen med seieren !

Belgia Simen

Kommende aktiviteter

Ingen oppføringer er funnet

Aktivitetskalender

loader

TCK på Facebook

Landeveisgruppen

Landeveisgruppen

Aldersbestemte klasser år har i år trening på mandag med oppmøte Messeområdet. Nye syklister er hjertelig velkommen.

Kontakt: Per Bergsjø

terreng

Terrenggruppen

Gruppen skal ha et sportslig tilbud som er tilpasset den enkeltes ambisjoner og innsats gjennom hele året. Teknikk, styrke og utholdenhet skal prege treningen.

Kontakt: Hans Magne Holst 

Turgruppen

Turgruppen

Vi ønsker å gi et treningstilbud til deg som tursyklist. Oppmøte utenfor klubbhuset.Tilbudet innebefatter trening onsdager og søndager. Vi legger ut rute i forkant av treningene på Facebook

Kontakt: Hans Magne Holst