baglerrunden dokka 3dagersdopface

Selv om det har gått litt i bølgedaler opp igjennom årene er Tønsberg Cykkelklubb å regne som en gullkantet klubb. Det har blitt både NM-titler, norske rekorder og andre gjeve triumfer i løpet av de over 70 årene klubben har eksistert. Nils Sundby (10000m bane i Trondheim 1935) Dag Linnestad (50km tempo på Gvarv 1971), Tom Martin Biseth (180km fellesstart i Kongsberg 1974), Magne Orre (180km fellesstart i Fana 1976), Martin Vestby (gateritt i Sandnes 2003) og Lars Petter Nordhaug (fellesstart 2006) er individuelle norgesmestere i seniorklassen.

I tillegg har vi hatt mange gode juniorryttere med norgesmestertitler.I den gamle bygdeboka fra Stokke har man funnet ut at Cykkelklubben Svalen med tilholdssted på Skjee sannsynligvis var starten på organisert sykkelaktivitet i Tønsberg-distriktet. Denne klubben drev organisert virksomhet i flere år før Tønsberg Cykkelklubb offisielt ble stiftet 10. august 1929. Kolbjørn Løstegaard var TCK sin første formann. Klubben har vært drevet aktivt i alle disse årene med unntak av idrettsstreiken under krigen og en nedgangsperiode på 50-tallet.

FAKTA OM TØNSBERG CYKKELKLUBB 2021

Kommende aktiviteter

Ingen oppføringer er funnet

Aktivitetskalender

loader

TCK på Facebook

Landeveisgruppen

Landeveisgruppen

Aldersbestemte klasser år har i år trening på mandag med oppmøte Messeområdet. Nye syklister er hjertelig velkommen.

Kontakt: Per Bergsjø

terreng

Terrenggruppen

Gruppen skal ha et sportslig tilbud som er tilpasset den enkeltes ambisjoner og innsats gjennom hele året. Teknikk, styrke og utholdenhet skal prege treningen.

Kontakt: Hans Magne Holst 

Turgruppen

Turgruppen

Vi ønsker å gi et treningstilbud til deg som tursyklist. Oppmøte utenfor klubbhuset.Tilbudet innebefatter trening onsdager og søndager. Vi legger ut rute i forkant av treningene på Facebook

Kontakt: Hans Magne Holst